BACKYARD

Ongedwongen genieten

Nastrium Backyard is het iets eenvoudigere zusje van restaurant Nastrium. Hier kunt u een avondje gezellig genieten zonder u druk te maken over etiquette. Maar qua smaak doet het niet onder voor haar grote zus. Want we bereiden de gerechten van Nastrium Backyard met net zoveel passie en liefde!

UW TAFEL BIJ DE BACKYARD

Onze Backyard is een aparte ruimte in ons pand. Gezellig knus en met een fijne ambiance. Op warme dagen is het mogelijk om buiten op ons terras van de gerechtjes van de Backyard te genieten. 

Allergie of dieet? Wij denken graag met u mee. Geef uw wensen door bij uw reservering. 

MENU

Bij Nastirum Backyard geniet u in een ongedwongen sfeer van heerlijke gerechtjes. Van Rendang kroketje tot Thom Ka Kai en een stukje buikspek. Vol van smaak en altijd met een Nastrium twist. Bekijk hier de prijzen van ons verrassingsmenu.

UITZONDERING

Heeft u een allergie, intolerantie of volgt u een dieet? Bij Nastrium denken we graag met u mee. Gun ons een beetje tijd om de ervaring voor u net zo bijzonder te maken en vermeld bij uw reservering altijd uw allergieën of dieetwensen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn dit vooraf met ons te bespreken brengen wij hier €20 extra voor in rekening.

Inspiro WordPress thema door WPZOOM