RESTAURANT

Sfeervol & Gezellig

Dineren in onze karakteristieke voorkamer óf privé genieten onder toeziend oog van de mannen van de Nachtwacht? Bij Restaurant Nastrium in Helmond hebben wij voor iedere gelegenheid een perfecte oplossing. Met een fijne ambiance, professionele bediening en heerlijk eten zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geweldige middag of avond.

UW TAFEL BIJ NASTRIUM

In onze heerlijke stoelen kunt u prima een paar uur genieten. Met ongeveer 30 zitplaatsen is ons restaurant gedeelte knus en tegelijk gezellig druk. In de lente en zomer is ons terras ook geopend en kunt u fijn beschut genieten van onze gerechten en dranken.

Allergie of dieet? Wij denken graag met u mee. Geef uw wensen door bij uw reservering. 

MENU

Bij Restaurant Nastrium geniet u met een grote G. Ons menu verandert met de seizoenen mee. De gerechten zijn altijd vol van smaak en met een Nastrium twist. Laat u zich verrassen? Of doe hier een sneak peak naar ons menu.

PRIVATE DINER

Wilt u in alle rust dineren of lunchen met uw gezelschap of zakelijke contacten? Vraag dan tijdens het reserveren naar een private table. Wij hebben verschillende opties voor een besloten diner of lunch. Afgezonderd van andere gasten maar wel in een levendige en sfeervolle ambiance.

Binnenkort openen wij een geheel nieuwe ruime voor privé diners, vergaderingen en bijeenkomsten voor groepen tot 12 personen. 

TERRAS

Verscholen achter ons pand, bevindt zich een prachtige ruime, maar toch ook intieme tuin. Op de mooiste dagen van het jaar, tijdens het voorjaar en de zomer is het daar tijdens de lunch of het diner heerlijk toeven. 
 
Reserveer een plekje in onze tuin, waar u in de meest relaxte stoelen uren kunt genieten van alles wat Nastrium te bieden heeft.  

UITZONDERING

Heeft u een allergie, intolerantie of volgt u een dieet? Bij Nastrium denken we graag met u mee. Gun ons een beetje tijd om de ervaring voor u net zo bijzonder te maken en vermeld bij uw reservering altijd uw allergieën of dieetwensen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn dit vooraf met ons te bespreken brengen wij hier €20 extra voor in rekening.

Inspiro WordPress thema door WPZOOM