THUISKOKEN

Chef aan Huis

Wij toveren uw keuken, woonkamer of serre om tot een volwaardig restaurant. Tijdens het diner wordt u volledig ontzorgt en zorgen wij voor tafellinnen, servetten, glazen, borden en bestek! Onze bediening schenkt de wijnen en drankjes in voor u en uw gasten. Onze chef zorgt voor een overheerlijk menu. En na afloop doen wij natuurlijk de afwas. Geniet ook van een restaurantervaring in uw eigen huis! Boek snel een datum bij Nastrium voor thuis.

MENU & PRIJZEN

Benieuwd wat wij te bieden hebben? Of wilt u weten wat de kosten zijn van een  restaurantervaring voor thuis? Bekijk hier een basis voorbeeld. Als wij bij u thuis komen koken is dat maatwerk en zullen wij altijd eerst een offerte voor u maken.

CHEF AAN HUIS

Een chef aan huis is een bijzondere ervaring. U hoeft niks te doen, het restaurant komt naar u toe. In uw eigen keuken worden de meest fantastische gerechten bereid, en u mag op de vingers van de chef meekijken. Wilt u meer informatie of wilt u gelijk weten of uw datum beschikbaar is? Neem dan contact met ons op.

Inspiro WordPress thema door WPZOOM