Een droom die uit komt! In 2017 nam ik samen met mijn partner Kim een wat verouderd restaurant over op de Mierloseweg. Na een grote verbouwing openden wij ons Restaurant Nastrium. Hier koken wij iedere dag met liefde en vooral boordevol passie voor onze gasten. In een ongedwongen en gezellige sfeer kunt u genieten van heerlijke menu’s en dranken.
In 1830, bijna 200 jaar geleden werd de eerste steen gelegd van ons prachtige pand. Architect J.W. van der Putten ontwierp een herenhuis in neorenaissancestijl, met gedetailleerd schilddak en prachtige gevelbekroning. Jarenlang werd het bewoond door houthandelaar Raaymaker. Tijdens WOII diende dit huis als onderduikadres voor de Joodse Jules de Haas. Een pand vol geschiedenis waarbij veel prachtige details bewaard zijn gebleven.
NASTURTIUM
De naam Nastrium is afgeleid van het Engelse ‘nasturtium’. Oost-Indische kers. Dit weelderige plantje heeft mooie ronde bladeren en een variatie aan felgekleurde bloemen. De bladeren, bloemen en zaden zijn eetbaar. En hier bij Nastrium maken we er graag gebruik van voor onze gerechten.
CHEF
DJAILANY
Djailany van de Laarschot, Patron Cuisinier en eigenaar van Nastrium. Na 18 jaar ervaring op gedaan te hebben in diverse restaurants en de Franse techniek meester te maken, kookt hij nu op geheel eigen wijze in restaurant Nastrium. Een stijl waarbij zijn Indonesische roots een prominente rol krijgen en waar bijzondere combinaties de borden sieren.
Passion is my Secret Ingredient
TEAM NASTRIUM
Bij Nastrium wordt u warm ontvangen door onze medewerkers. Onder leiding van Djailany staat een enthousiast team. Een team met tomeloze inzet, leergierig en bovenal gastvrij. Ze zijn als een warme deken voor onze gasten. Als u bij Nastrium komt lunchen of dineren staan deze dames en heren klaar om er een fantastische middag of avond van te maken.